
Antalya’da 1996 yılında kurulan ve Türkiye, Azerbaycan, Rusya, Dubai gibi birçok ülkede projelere imza atan AHK Woldwide, Dubai’de inşaatı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari Hotel & Resort’ün iç dekorasyonu “anahtar teslimi” olarak gerçekleştirecek.
İç Mimar Haldun Kilit, kentlerin farkını ortaya koyabilmeleri için çekici, prestijli ve kimliği olan simgesel mimari yapılar ve markalar ürettiklerini anlatırken, başarının sırrının ise “özgünlük”te yattığını vurguluyor. Kilit, “Yaptığımız işin büyük bir bölümünde ithal ürünler kullanmak yerine kendi üretimimiz olan ürünleri kullanmaya özen gösteriyoruz. Tasarım ve taahhüt operasyonumuz dışında, Antalya OSB’de ürettiğimiz mobilyalar dünyanın dört bir yanında. Bu Türkiye için büyük bir başarı” diyor.
KUMAŞTAN MOBİLYAYA KADAR
19 yıllık tecrübesi ile önemli otel gruplarının tercihi olmaya devam eden AHK’nın çalışmalarını; AHK Conctruction, AHK International Fitout ve AHK FF&E olmak üzere üç ana grupta toplandığını belirten Kilit, mobilyadan, kumaşa, aydınlatmadan tüm aksesuarlara kadar firma bünyesinde hazırlandığını anlatıyor. Kilit, AHK’nın “anahtar teslim projelerde” aranan bir Türk firması olmasının gururunu yaşadıklarını söylüyor.
Bir yanıt bırakın